13.12.07


Ανάρτηση αφισών με το ερώτημα. Παρατηρούμε τις αντιδράσεις των περαστικών. Πολλοί το διαβάζουν δυνατά και απαντούν "εδώ". Παρατηρούμε και καταγράφουμε.
Putting up posters with the question. We observe the reactions of the passers-by. A lot of them read it out loud and reply "here". We observe and record.

5 σχόλια:

RENA SIGALA είπε...

ο χρονος ειναι πολυτιμος σημερα γιαυτ'ο πρ'επει να φροντιζουμε να μην τον σπαταλουμε παράλογα. Ολες οι εργασίες να γι΄νονται με κριτηριο την λογική και το τι αναλογεί στην κάθε πράξη μας.Βέβαια ρόλο παίζει και η εποχή που λαμβάνει χώρα η πράξη.Τό καλοκαίρι στίς διακοπές ο χρόνος ειναι πιό χαλαρός.Τον χειμώνα που όλοι τρέχουμε τα όρια είναι στριμωγμένα.Δέν ειναι τυχαία η ρύση ο χρόνος είναι χρήμα.Και επειδή σήμερα τό χρήμα είναι αυτό που κυριεύει τα πάντα πιστεύω πως σε κάποιους ο χρόνος δεν λογαριάζεται σαν αξία ό9πως και πολλά άλλα πράγματα. ΡΕΝΑ ΣΙΓΑΛΑ στην Κρήτη που ο χρόνος κυλάει πιό γλυκά

d.a.v.l.a. είπε...

απο pick your space:
ενδιαφερουσα η δραση αλλά θα ήταν καλυτερα αν αντι να τιθεται το ερωτημα στους περαστικους ετσι απλα να τους προκαλουσατε να το σχολιασουν.όχι απαραίτητα να μιλησουν γι αυτό αλλα "ασχοληθουν" με αυτο.
ελπιζω να με καταλαβαινετε!

InfoWar TV είπε...

Δυστυχώς για εσάς αν και φαγατε βροχή και κρύο οι περαστικοι δεν σας τίμησαν παρά μόνο με φευγαλέα βλέμματα. Καποια διαφορετική προσέγγιση ίσως να προκαλούσε περισσότερα σχόλια.Ισως κάτι με το βιντεοπαιχνιδι, αυτό ίσως να τραβούσε τουλάχιστον την νεολαία.

Hiro team είπε...

Οι θυσίες που κάνουμε για την τέχνη!

Ανώνυμος είπε...

telika apantisi brikate?
emeis akoma prospa8oume!!!!

to blog www.shadows-everywhere.blogspot.com metafer8ike sto
www.shadows-everywhere-alternative.blogspot.com